We’re Having Skillet Potatoes and Onions for Breakfast | How to make Skillet Potatoes

The Simple Way

[su_row][su_column size=”1/2″]English
Welcome back y’all! Today I’ll be showing you how I make one of my favorites breakfast dishes. I remember the very first time I had skillet potatoes, my husband made then for me years ago and it was THE BOMB! If you love potatoes, then you’ll love these. Very simple and beginner friendly.

5 Russet Potatoes
1/4 Onion- sliced
Salt to taste
Pepper
onion powder (optional)
paprika
parsley
thyme
3 tbsp oil (or more as needed)
2 tbsp unsalted butter (or more as needed)
3 tbsp Water[/su_column][su_column size=”1/2″]German Deutsch
Willkommen zurück! Heute zeige ich euch, wie ich eines meiner liebsten Frühstücksgerichte zubereite. Ich erinnere mich an das allererste Mal, als ich Bratkartoffeln hatte, mein Mann machte dann vor Jahren für mich und es war DIE BOMBE! Wenn Sie Kartoffeln lieben, werden Sie diese lieben. Sehr einfach und anfängerfreundlich.

5 rostrote Kartoffeln
1/4 Zwiebel – in Scheiben geschnitten
Salz nach Geschmack
Pfeffer
Zwiebelpulver (wahlweise)
Paprika
Petersilie
Thymian
3 EL Öl (oder mehr nach Bedarf)
2 EL ungesalzene Butter (oder mehr nach Bedarf)
3 EL Wasser[/su_column][/su_row]

You may also like...

Leave a Reply